21 de ani de la Revolutie – manifestari Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 21 de ani de la Revolutie – manifestari Targoviste

21 de ani de la Revolutie – manifestari Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a participat astăzi, 22 decembrie 2010, la manifestările dedicate acestei zile, pe care istoria a consemnat-o ca fiind Ziua Revoluţiei Române de la 1989, unul dintre cele mai semnificative evenimente ale istoriei moderne a României.

Pentru a marca împlinirea a 21 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, la Târgovişte, în Piaţa Mihai Viteazul, a fost organizat un ceremonial militar şi religios în memoria eroilor martiri, care, cu preţul vieţii, au luptat împotriva regimului comunist.

Alături de oficialităţi locale şi judeţene, au fost prezenţi la manifestări reprezentanţii Asociaţiei Luptătorilor din Decembrie ‘89, Asociaţiei Cultul Eroilor, ai Arhiepiscopiei Târgovişte, Ministerului Apărării Naţionale, structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, ONG-urilor, partidelor politice, precum şi de numeroşi dâmboviţeni.

Ceremoniile dedicate Zilei de 22 decembrie au debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un serviciu religios în cinstea eroilor Revoluţiei, susţinut de un sobor de preoţi în frunte cu ÎPS dr. Nifon, Arhiepiscop şi Mitropolit al Târgoviştei.

Ceremonialul militar – religios a continuat cu depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie’89, din Piaţa Mihai Viteazul şi defilarea trupelor militare.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"21 de ani de la Revolutie – manifestari Targoviste" - 1 comentariu

  1. darias spune:

    Hmm, n-a picat nicio bomba? Macar una mica mica? Chiar nimic, sa se imprastie porcii pe acolo? Nu? Pacat.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
21 de ani de la Revolutie – manifestari Targoviste