Hot prins in flagrant de catre politisti la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Hot prins in flagrant de catre politisti la Targoviste

Hot prins in flagrant de catre politisti la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

In ziua de 18 decembrie 2010,  în jurul orelor 23.45, patrula auto compusă din poliţişti   din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi un militar jandarm, aflându-se in timpul exercitării atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Târgovişte, au observat două persoane care alergau la o distanţă de 50 de metri una faţă de cealaltă.

Procedând la interceptarea şi legitimarea acestora, poliţiştii i-au identificat ca fiind R. Gheorghe Cătălin, de 26 de ani, şi B. Romel, de 42 de ani, ambii din municipiul Târgovişte.  Asupra lui R. Gheorghe Cătălin au fost găsite 2 telefoane mobile, despre care B. Romel  a declarat că i-au fost sustrase din taximetru, in timp ce desfăşura activitatea de taximetrie.

In urma cercetărilor s-a stabilit ca la data 18 decembrie a.c., în jurul orelor 23.30,  R. Gheorghe Cătălin a sustras 2 telefoane mobile din taximetrul parţii vătămate B. Romel, după care a exercitat acte de violenţă asupra acestuia pentru a-şi asigura scăparea.

Prejudiciul  a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Numitul R. Gheorghe Cătălin a fost reţinut pentru 24 de ore şi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în prezent aflându-se în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Hot prins in flagrant de catre politisti la Targoviste