Accident la Pucioasa din cauza poleiului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident la Pucioasa din cauza poleiului

Accident la Pucioasa din cauza poleiului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 14 decembrie  2010, în jurul orei 10:45, Poliția  Oraşului Pucioasa a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, de către D. Daniel, că în interiorul oraşului Pucioasa,  s-a  produs un accident de circulație în următoarele condiţii:

G. Gheorghe Silviu, de 55 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii din oraş,  nu a  adaptat viteza la condiţiile de drum care era acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de D. Daniel, de 27 de ani, din oraşul Pucioasa.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a numitului D. Mişu, de 83 de ani, din oraşul Pucioasa, pasager în autoturismul condus de G. Gheorghe Silviu, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Pucioasa, rămânând internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident la Pucioasa din cauza poleiului