Autori retinuti de politisti pentru talharie, pusi in libertate de judecatori


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Autori retinuti de politisti pentru talharie, pusi in libertate de judecatori

Autori retinuti de politisti pentru talharie, pusi in libertate de judecatori


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

La data de 12 decembrie a.c, Ş. George, de 25 de ani, D. N, de 16 ani şi C. A, de 16 ani, toţi din Târgoviste, au fost introduşi in arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În perioada 10-12 decembrie 2010, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 de A. Maria Magdalena şi B. Aurelia, ambele din municipiul Târgovişte , că persoane necunoscute le-au deposedat de genţile personale, în timp ce se deplasau pe raza municipiului Târgovişte.

Poliţiştii au procedat la identificarea autorilor în persoana numiţilor Ş. George, de 25 de ani, D. N, de 16 ani şi C. A, de 16 ani, toţi din municipiul Târgovişte.

Cu ocazia cercetărilor, o parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

În ziua de 12 octombrie 2010, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a confirmat începerea urmăririi penale faţă de Ş. George, de 25 de ani, D. N, de 16 ani şi C. A, de 16 ani, toţi din municipiul Târgovişte, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, constând în aceea în perioada 10-11 decembrie a.c, au sustras genţile numitelor A. Maria Magdalena şi B. Aurelia, care se deplasau pe jos, după lăsarea întunericului, pe două străzi din municipiul Târgovişte.

Faţă de numiţii D. N, de 16 ani şi C. A, de 16 ani, s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru perioada de 30 de zile, iar faţă de numitul Ş. George, Judecătoria Târgovişte a dispus cercetarea în stare de libertate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Autori retinuti de politisti pentru talharie, pusi in libertate de judecatori