Interventie prompta a jandarmilor montani pentru salvarea a 3 persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Interventie prompta a jandarmilor montani pentru salvarea a 3 persoane

Interventie prompta a jandarmilor montani pentru salvarea a 3 persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Duminică, 12 decembrie a.c., în urma unei solicitări telefonice jandarmii din cadrul Postului Montan Padina au intervenit pe traseul Peştera – Moroieni din Platoul Montan Bucegi, pentru salvarea a trei persoane, care în timp ce se deplasau cu autoturismul în zona Belvedere, au pierdut controlul acestuia, ieşind de pe partea carosabilă, din cauza căderii abundente de zăpadă şi a drumului îngheţat, fiind în imposibilitatea de a-şi continua deplasarea.

În urma intervenţiei jandarmilor montani persoanele aflate în dificultate (Gheorghe S. în vârstă de 20 de ani, Mihaela V. în vârstă de 24 de ani şi Angelica Z. în vârstă de 33 de ani), au fost salvate, ajutate să readucă autovehiculul pe carosabil şi au fost însoţite până în localitatea Moroieni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Interventie prompta a jandarmilor montani pentru salvarea a 3 persoane