Targovistenii racordati la sistemul centralizat de caldura au sanse sa petreaca iarna in frig


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Targovistenii racordati la sistemul centralizat de caldura au sanse sa petreaca iarna in frig

Targovistenii racordati la sistemul centralizat de caldura au sanse sa petreaca iarna in frig


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Conducerea Termica Târgovişte nu poate garanta că apartamentele vor fi încălzite în anotimpul rece. Societatea se află în imposibilitatea de a plăti datoria istorica acumulată către Distrigaz, în valoare de peste 120 de miliarde de lei vechi.

Chiar dacă s-ar găsi soluţii de finanţare a sistemului putred după care a funcţionat până acum Termica S.A, nu s-ar putea da drumul la căldură mai repede de 30 de zile. Cel puţin aşa a declarat directorul societăţii, care dă vina pe fosta conducere.

Cu durere şi cu regret, trebuie să spun că nu putem garanta faptul că apartamentele de bloc vor primi căldură. Facem eforturi în acest sens împreună cu primăria dar nu putem spune dacă şi când, cetăţenii branşaţi la Termica vor avea căldură. Este posibil ca lucrurile să se rezolve într-o lună, dar e posibil să nu fie căldură toată iarna. Asta este realitatea. Este o situaţie complicată generată de datoriile acumulate până acum faţă de Distrigaz. Nu am putut să rezolv lucrurile în cele cinci luni de când sunt director la Termica”, a declarat Ion Popescu.

În Târgovişte mai sunt aproximativ 5000 de apartamente branşate la Termica. Numai în ultimele luni aproape 1200 de persoane s-au debranşat pentru a-şi monta centrale de apartament.

Sursa: Adevarul.ro

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Targovistenii racordati la sistemul centralizat de caldura au sanse sa petreaca iarna in frig