CRIZANTEMA DE AUR – brand al orasului Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> CRIZANTEMA DE AUR – brand al orasului Targoviste

CRIZANTEMA DE AUR – brand al orasului Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

De peste patru decenii, în fiecare toamnă, oraşul Târgovişte găzduieşte Festivalul Naţional al Romanţei „Crizantema de aur”.

Am avut privilegiul ca, încă de la primele ediţii să particip, fie în calitatea de membru al juriului, fie în cea de interpret (împreună cu Corul de Cameră „PRELUDIU”) la această manifestare culturală care a reunit ani de-a rândul nume sonore ale artei muzicale din România.

În acest an merită relevate eforturile deosebite ale organizatorilor care, în condiţiile crizei economice pe care o traversăm şi o resimţim cu toţii, au reuşit să găsească resurse financiare pentru a susţine Concursul şi Festivalul de romanţe care a devenit, fără doar şi poate, un „brand” al acestui oraş cu atâta rezonanţă istorică.

Deopotrivă se cuvin remarcate realizările în plan artistic ale celei de a 43-a ediţii a „Crizantemei de aur” începând cu asigurarea unui spaţiu de desfăşurare extrem de sugestiv (scenografie, costume, decoruri, lumini) şi culminând cu prestaţii artistice de înaltă ţinută atât ale unor concurenţi cât şi ale invitaţiilor în recitalurile fiecărei seri.

Cred că nu greşesc cu nimic dacă, fără a mi se cere acest lucru, voi acorda, în calitate de membru al juriului, nota maximă regizorului acestui regal al romanţei, dl. Dan Ţopa.

Voicu Enăchescu
Dirijor

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
CRIZANTEMA DE AUR – brand al orasului Targoviste