Rezultatele actiunii RIPOSTA in judetul Dambovita


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele actiunii RIPOSTA in judetul Dambovita

Rezultatele actiunii RIPOSTA in judetul Dambovita


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 11 noiembrie 2010, pe raza judeţului Dâmboviţa, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi , au organizat mai multe acţiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură antisocială, penală sau contravențională, precum și pentru descurajarea elementului infracțional.

Au fost angrenaţi lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Servciului de Investigare a Fraudelor Dâmbovița, Serviciului Transporturi Feroviare și Serviciului Intervenție Rapidă, în total fiind angrenaţi un număr de 310 de lucrători.

Cu această ocazie, au fost constatate 14 infracțiuni , fiind identificate şi cercetate un număr de 9 persoane, 3 dintre acestea fiind reţinute.

Au fost aplicate 543 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 119 480 de lei, dintre care 424 pentru nerespectări ale regimului circulației rutiere, fiind reținute un număr de 31 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare, 46 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și au fost confiscate bunuri în valoare de 18 422 de lei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.423 vizualizări
Publicat pe 12 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Rezultatele actiunii RIPOSTA in judetul Dambovita