Accident pe Calea Domneasca din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident pe Calea Domneasca din Targoviste

Accident pe Calea Domneasca din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 11 noiembrie 2010, în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, că la intersecţia bulevardului Libertăţii cu strada Calea Domnească, s-a produs un accident de circulație, în următoarele condiţii:

M. Iulian Sorin, de 46 de ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Domnească din municipiu, a efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate autoturismului care circula din sens opus, condus regulamentar de M. Bogdan, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a M. Bogdan, de 30 de ani, din municipiul Târgovişte, conducător auto şi C. Tudor, de 32 de ani, pasagerul din drepta faţă al autoturismului condus de M. Bogdan, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident pe Calea Domneasca din Targoviste