La Targoviste se va face un exercitiu privind alarmarea publica la dezastre


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> La Targoviste se va face un exercitiu privind alarmarea publica la dezastre

La Targoviste se va face un exercitiu privind alarmarea publica la dezastre

Data: 17 noiembrie ora 11:00

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de. 17.11.2010, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul de Alarmare Publică, cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, Autorităţilor Administraţiei Publice Locale, Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Grupurilor de Suport Tehnic, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște şi a altor formaţiuni de intervenţie prevăzute în planurile operative pentru limitarea şi înlăturarea urmărilor cutremurului de pământ produs în municipiului Târgoviște”.

În cadrul acestui exercițiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situațiilor de urgență pe timpul producerii unui cutremur. Având în vedere că este doar un execițiu de alarmare publică, dar și pentru a nu exista anumite probleme, rugăm cetățenii municipiului Târgoviște să nu intre în panică și să respecte indicațiile organelor de ordine publică.

Semnalul de alarmare,  ALARMĂ LA DEZASTRE se va da pe data de 17 noiembrie 2010, ora 11.00 și se compune din 5 sunete ( impulsuri ) a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

Totodată în ziua de 11.11 2010, se vor verifica sirenele din municipiul Târgoviște .

Participanți: Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmbovița, Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență BASARAB I Dâmbovița, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Târgoviște, Poliția municipiului Târgoviște, Poliția Locală Târgoviște, subunități al M.Ap.N. din garnizoana Târgoviște, Crucea Roșie Filiala Dâmbovița cât și instituții și operatori economici.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște este condus de către Primarul Gabriel BORIGA, organizatorul   Exercițiul de Alarmare Publică.

Laurențiul George Alexandru
Șef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște
0732 100 211

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.472 vizualizări
Publicat pe 10 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
La Targoviste se va face un exercitiu privind alarmarea publica la dezastre