Tentativa de suicid a unei minore din comuna Mogosani


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Tentativa de suicid a unei minore din comuna Mogosani

Tentativa de suicid a unei minore din comuna Mogosani


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 06 noiembrie  2010, în jurul orei 08:50, lucrătorii Postului de Poliţie Dragodana au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de P. Emil, din comuna Dragodana, că pe DJ 721 A, pe raza satului Cuparu, se află o fată care a încercat să se sinucidă.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Postului de Poliţie Dragodana, care au procedat la identificarea minorei în persoana numitei P. F. M, de 15 ani, din comuna Mogoşani, care prezenta plăgi escoriate superficiale la nivelul membrelor superioare.

Acesta a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând sub observaţie medicală.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 06 noiembrie a.c, pe fondul unor neînţelegeri în familie, P. F. M, a încercat să se sinucidă, provocându-şi mai multe plăgi la nivelul braţelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Tentativa de suicid a unei minore din comuna Mogosani