Accident rutier grav in localitatea Salcioara din Dambovita


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav in localitatea Salcioara din Dambovita

Accident rutier grav in localitatea Salcioara din Dambovita


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 03 noiembrie  2010, în jurul orei 07:50, Poliția  Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112,  că pe DN 71, în afara localităţii Sălcioara,  s-a  produs un accident de circulație .

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgovişte, care a constatat următoarele:

I. Florin Emanuel, de 35 de ani, din comuna Doiceşti, în timp ce conducea un autoturism,  s-a angajat în depăşirea unui tir, fără să se asigure şi în condiţii de vizibilitate redusă, (ceaţă densă) şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială destinată transportului şcolar care circula regulamentar.

Din accident a rezultat rănirea a 15 persoane din care 4, pasageri ai autoturismului, I. Florin Emanuel, conducătorul auto, M. Ionel, de 44 de ani, N. Cristian, de 44 de ani, B. Vasile, de 30 de ani, şi 11 persoane din microbuzul şcolar, T. Constantin, de 54 de ani, din comuna Sălcioara, conducător auto şi  elevii, A. R, de 12 ani, C. O, de 14 ani, M. C, de 16 ani, S. I, de 16 ani, C.G, de 12 ani, B. M, de 14 ani, Z. D, de 14 ani, C. A, de 13 ani, N. D, de 14 ani, şi C. C, de 13 ani, toţi din satul Cuza Vodă, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale, numai doi dintre elevi rămânând sub supraveghere, ceilalţi fiind externaţi, iar B. Vasile, pasagerul autoturismului fiind transportat la Spitalul de Urgenţe Floreasca.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav in localitatea Salcioara din Dambovita