Accident rutier grav la Nisipuri


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav la Nisipuri

Accident rutier grav la Nisipuri


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 02 noiembrie 2010, în jurul orei 08:00 , Poliția Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, că pe DJ 720 B, în afara localităţii Nisipuri, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgovişte, care a constatat următoarele:

R. Marin, de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 720 B, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în afara acesteia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a D. Vistoria, de 26 de ani, din municipiul Târgovişte, pasageră pe locul din dreapta faţă a autoutilitarei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând sub observaţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 3.301 vizualizări
Publicat pe 2 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

"Accident rutier grav la Nisipuri" - 1 comentariu

  1. darias spune:

    Mereu se intampla accidente la Nisipuri, este o zona periculoasa .Acum ca au asfaltat drumul se merge cu viteza , in conditiile de vizibilitate destul de redusa penru ca sunt foarte multe curbe , trebie atentie mare si la tiruri care te scot de pe drum daca nu esti atent, mai bine evitati zona si faceti un ocol prin Razvad , macar e mai sigur chiar daca e mai lung drumul.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav la Nisipuri