Actiuni cu efective marite ale politistilor si jandarmilor damboviteni pe raza intregului judet


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Actiuni cu efective marite ale politistilor si jandarmilor damboviteni pe raza intregului judet

Actiuni cu efective marite ale politistilor si jandarmilor damboviteni pe raza intregului judet


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În  data de 23 septembrie 2010, în intervalul orar 22:00 – 04:00, pe raza judeţului Dâmboviţa, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi , au organizat mai multe acţiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură antisocială, penală sau contravențională, precum și pentru descurajarea elementului infracțional.

Cu acestă ocazie, au fost aplicate un număr de 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9470 de lei , şi au fost constatate 8 infracțiuni  conform OUG 195/2002 R.

1. În noaptea de 23/24 septembrie 2010, a fost depistat D. Dragoş Doru, din municipiul Târgoviște, care conducea un autoturism  pe strada „Mr. Brezişeanu”  din Târgovişte, având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 87 din OUG 195/2002 R, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

2. În noaptea de 23/24 septembrie 2010, a fost depistat N. Ionuţ,  care conducea un autoturism pe DJ 702 B, în interiorul localităţii Dragomireşti, sat Decindeni, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul  infracțiunii prevăzută si pedepsită de art. 87 din OUG 195/2002 R, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

3.  A fost reţinut numitul M. Florin, de 29 de ani, din municipiul Târgovişte, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, violare de domiciliu şi distrugere, întrucât în ziua de 22 octombrie 2010, a tăiat anvelopele autoturismului aparţinând lui P. Petre, a pătruns prin efracţie în apartamentul numitei P. Florica, din municipiul Târgovişte, lovindu-l pe P. Petre în zona membrelor superioare, totodată distrugând uşile şi geamurile a două camere din apartament.

De asemenea, polițiștii dâmbovițeni au acționat pe linia prevenirii faptelor cu violență la discotecile din mediul rural, verificând totodată modul de asigurare a pazei obiectivelor conform Legii 333/2003, cu această ocazie, fiind legitimate 170 de persoane şi aplanate 6 stări conflictuale, ce puteu degenera în conflicte cu urmări grave.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Actiuni cu efective marite ale politistilor si jandarmilor damboviteni pe raza intregului judet