Accident rutier usor in comuna Corbii Mari


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor in comuna Corbii Mari

Accident rutier usor in comuna Corbii Mari


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 24 octombrie  2010, în jurul orelor 13:15, Poliția  Oraşului Găeşti a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, că pe DJ 701, în interiorul comunei Corbii Mari, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Oraşului Găeşti, care a constatat următoarele:

C. Costel, de 16 ani, din comuna Corbii Mari, sat Grozăveşti, în timp ce conducea  o bicicletă, pe DJ 701, a efectuat manevra de depăşire a unui tractor ce avea ataşat un utilaj agricol, fără să se asigure, pătrunzând pe contrasens, şi a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar din sens opus de R. Ionuţ, de 25 de ani, din comuna Corbii Mari, sat Corbii Mari.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a C. Costel, conducătorul bicicletei, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Titu, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor in comuna Corbii Mari