Trei zile de poveste la Targoviste in Casa Serbarilor Timisoreana


Home >> Evenimente Targoviste >> Trei zile de poveste la Targoviste in Casa Serbarilor Timisoreana

Trei zile de poveste la Targoviste in Casa Serbarilor Timisoreana


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Trei zile de poveste la Târgovişte în Casa Serbărilor Timişoreana

Casa Serbărilor Timişoreana şi-a închis porţile aseară printr-un concert Best of Pasărea Colibri. Platoul Prefecturii a fost din nou neîncăpător, iar Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Marius Baţu şi Vlady Cnejevici au creat o atmosferă rar întâlnită.

Vremea a ţinut şi de această dată cu publicul, iar la închiderea Serbărilor Timişoreana din Târgovişte au participat mii de persoane. În ultima zi de Serbări, concursurile Maeştrilor Berar, Brutar şi Croitor au reuşit să anime atmosfera. La „Împinsul butoiului” s-au întrecut cei mai puternici iar la „Drumul către fabrica de bere” au concurat cei care au ştiut mai bine să se orienteze şi să găsească cel mai rapid drumul până în 1718, anul în care prima bere românească lua fiinţă: Timişoreana, o bere cu tradiţie care se bea întptdeauna cumpătat.

„Viaţa la ţară”, „Tristeţi provinciale”, „Miruna” sau „Eşarfă în dar” au fost doar câteva dintre piesele pe care târgoviştenii le-au cântat împreună cu cei de la Pasărea Colibri. Şi s-au bucurat aşa de mult de prezenţa lor, încât i-au chemat din nou pe scenă pentru alte două piese.

Pentru Târgovişte au fost trei zile în care ospitalitatea şi voia bună s-au întâlnit pe platoul din faţa Prefecturii, trei zile în care Timişoreana şi-a primit oaspeţii cu bere proaspătă, pâine, sare şi covrigi aburinzi.


Povestea Serbărilor Timişoreana merge mai departe.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Trei zile de poveste la Targoviste in Casa Serbarilor Timisoreana