Targoviste a cantat impreuna cu Holograf si Zero la Serbarile Timisoreana


Home >> Evenimente Targoviste >> Targoviste a cantat impreuna cu Holograf si Zero la Serbarile Timisoreana

Targoviste a cantat impreuna cu Holograf si Zero la Serbarile Timisoreana


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Târgovişte a cântat împreună cu Holograf şi Zero la Serbările Timişoreana

Sâmbătă seara Platoul Prefecturii din Târgovişte a fost neîncăpător. Trupele Holograf şi Zero au creat o atmosferă extraordinară, iar fiecare târgoviştean prezent a cântat împreună cu ei. La Serbările Timişoreana a fost o zi plină de concursuri, premii şi voie bună.

Cei trei Maeştri ai Serbărilor Timişoreana şi-au întâmpinat ospeţii pe Platoul Prefecturii cu aceeaşi bucurie. Maestrul Berar, Maestrul Croitor şi Maestrul Brutar au fost gazdele concursurilor organizate în cea de-a doua zi. Târgoviştenii au venit într-un număr mult mai mare pentru a sărbători cea mai veche bere românească. De la 1718 Timişoreana continuă tradiţia unei beri alese care se bea întotdeauna cumpătat.

Cei care şi-au arătat priceperea la „Împinsul butoiului” sau au ştiut să găsească cel mai repede „Drumul către fabrica de bere” au fost răsplătiţi cu premii care să le amintească de aventura lor. Câştigători la Serbările Timişoreana nu sunt doar cei care participă la jocurile din faţa scenei. În fiecare zi Serbările Interactive îi premiază pe cei care urmăresc indiciile aflate pe panourile din Piaţa Platoului Prefecturii şi le trimit prin SMS. Cu punctele acumulate după fiecare indiciu trimis, pot fi câştigate de la halbe de bere până la marele premiu, un aparat foto digital.

Trupa Zero a fost cea care a deschis seara concertelor. Publicul a fost încântat de showul făcut de băieţi, cu atât mai mult cu cât una dintre fete a avut ocazia de a urca pe scenă şi de a dansa cu toboşarul trupei, Alex. Piesele cântate atât în limba română, cât şi în limba engleză, au reuşit să anime publicul. „Amo, amo, amo”, „Sunny Days” dar şi ultima piesă lansată împreună cu Tudor de la Fly Project, „Balcani”, au fost printe cele mai bine primite.

Aşteptarea celor de la Holograf nu a durat mult, publicul primindu-i cu aplauze. Piese vechi, dar şi piese de pe noul album au trezit amintiri târgoviştenilor de toate vârstele. Versurile melodiilor au fost cântate de toţi cei prezenţi pe Platoul Prefecturii. „N-am ştiut”, „Fericire în dar”, „Undeva departe”, „Ochii tăi” au creat o atmosferă minunată, publicul chemându-i din nou pe scenă. Holograf a încheiat seara cu trei piese cântate alături de târgovişteni.

Ultima zi la Serbările Timişoreana îi va aduce pe scenă pe Best of Pasărea Colibri. Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Mircea Vintilă şi Marius Baţu vor încânta duminică seară publicul venit la Serbări.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Targoviste a cantat impreuna cu Holograf si Zero la Serbarile Timisoreana