TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte


Home >> Evenimente Targoviste >> TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte

TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte

Data: 24 martie 2012
Loc: pub fiord

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

TROOPER va susţine, în cadrul turneului Rock Jukebox, un concert eveniment în oraşul Târgovişte. Celor care vor fi prezenţi în Pub Fiord pe 24 martie, li se mai pregăteşte o mare surpriză: invitatul de onoare al serii va fi nimeni altul decât solistul Blaze Bayley, fosta voce a formaţiei britanice Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.

Alin Dincă, aka Coiotu’ declară: “suntem onoraţi să cântăm alături de Blaze Bayley şi suntem fericiţi să putem aduce în oraşul nostru natal o asemenea personalitate a lumii rockului. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi prietenii, din Târgovişte şi nu numai, pentru că va fi un concert eveniment, un moment crucial din istoria Trooper

 Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock “95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe trei albume din discografia Maiden: The X-Factor – 1995, Best of the Beast – 1996 şi Virtual XI – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: When 2 Worlds Collide, Futureal, Virus, Look for The Truth, Man on The Edge, şi The Clansman.

Turneul Rock Jukebox însemană, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraş în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/TrooperRocks o listă de piese  proprii şi de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparţine prietenilor formaţiei. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare şi prin care îşi exprima preferinţele.

Turneul va începe în martie, iar datele deja confirmate sunt următoarele:
02 martie – Buzău – Cafeneaua Artiştilor Buzău
03 martie – Bucureşti – Hard Rock Cafe
24 martie – Târgovişte – Pub Fiord
30 martie – Braşov – Rockstadt
20 aprilie – Galaţi – Zodiar
27 aprilie – Festival Rock – Garnic – Caraş-Severin 
12 mai – Iaşi – TBA

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 3.328 vizualizări
Publicat pe 27 ianuarie 2012 de eTargoviste.ro
Articole similare:

"TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte" - 1 comentariu

  1. TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte | Stirea de Dambovita - Investigatii locale si anchete la obiect spune:

    […] TROOPER va susţine, în cadrul turneului Rock Jukebox, un concert eveniment în oraşul Târgovişte. Celor care vor fi prezenţi în Pub Fiord pe 24 martie, li se mai pregăteşte o mare surpriză: invitatul de onoare al serii va fi nimeni altul decât solistul Blaze Bayley, fosta voce a formaţiei britanice Iron Maiden, din perioada 1994 […] eTargoviste.ro […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
TROOPER şi BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Târgovişte