ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!


Home >> Evenimente Targoviste >> ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!

ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!

Data: 1 noiembrie 2011

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

„ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!”

“Importanţa donării de sânge” – aceasta este tema simpozionului ce a avut loc astăzi începând cu ora 9.00 la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa. Activitatea face parte din cadrul unei campanii interne iniţiate la nivel naţional de Jandarmeria Română, sub motto-ul “Întinde o mână! Salvează o viaţă! Donează sânge!”

Alături de inspectorul şef – lt.col. Viorel Matei au fost prezenţi la această activitate directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa – dr. Iulia Stanciu şi şeful Centrului Medical Judeţean – dr. Aurelian Filip. Invitaţii le-au prezentat jandarmilor aspecte referitoare la nevoia de sânge la nivel naţional, drepturile şi obligaţiile ce decurg din calitatea de donator, precum şi avantajele pe care le are o persoană care donează sânge.

Cu acest prilej, informărm opinia publică despre faptul că începând cu data de 17 octombire a.c. la nivel naţional va demara o campanie umanitară intitulată “Jandarmeria donează viaţă pentru România”.

Prin această acţiune încercăm să sensibilizăm cetăţenii cu privire la importanţa donării de sânge, astfel încât în data de 1 noiembrie a.c. să se alăture jandarmilor şi să dea dovadă de solidaritate umană.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!" - 1 comentariu

  1. […] cu data de 17 octombrie a.c. la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa s-a demarat o campanie de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa donării de sânge.Acţiunea face parte din cadrul campaniei „Jandarmii sunt oamenii de lângă tine” şi va […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
ÎNTINDE O MÂNĂ! SALVEAZĂ O VIAŢĂ! DONEAZĂ SÂNGE!