Spectacol de teatru: PICABO / PINGUINI


Home >> Evenimente Targoviste >> Spectacol de teatru: PICABO / PINGUINI

Spectacol de teatru: PICABO / PINGUINI

Data: 18 iunie ora 19:00

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

eTargoviste.ro va prezinta spectacolul de teatru PICABO / PINGUINI la teatrul TONY BULANDRA din Targoviste.

PICABO / PINGUINI de Peca Stefan
Data: 18 iunie 2010 ora 19:00
Loc: TONY BULANDRA
Sala: Scena Studio
Pret: intrare libera
Distributie: Pinguinul Iverssen – Toma Danila, Pinguinul Pierre – Amandine Heyndrickx, Pinguinul Jones – Laurentiu Banescu
Descriere:
Pinguinii ucigasi PIERRE, JONES şi IVERSSEN asteapta. Cei trei fac planuri de dominatie mondiala, deraiaza dement si se suspecteaza unul pe celalalt. S-ar putea oare ca aceste planuri sa insemne intr-o zi controlul absolut? S-ar putea ca Pinguinul Pascal sa nu apara niciodata? S-ar putea ca cei trei pinguini sa nu fie pinguini? (Nu, asta ar fi prea mult…) Flaconul de lecitina uitat în dulap este soluţia la aceste probleme uneori desprinse de pe ambalajul de guma de mestecat al lui Lex Luthor. Sau daca nu, macar pornografia… pentru pinguini.
Un spectacol independent pe un text de Peca Stefan… o comedie absurda in trei personaje tragice… un junklit satiric cvasi-realist.
[Picabo/Pinguini] de Peca Stefan este cel de-al doilea spectacol invitat la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, in 18 iunie 2010. Comedia – parabola scrisa de tanarul, dar reputatul dramaturg targovistean in 2000 cand avea doar 18 ani, este jucata de Toma Danila – cunoscut actor bucurestean, colaborator frecvent in teatrele independente, Laurentiu Banescu – actor, prieten al lui Peca, nascut si el in Targoviste si Amandine Heyndrickx din Franta.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Spectacol de teatru: PICABO / PINGUINI