Teodora Matei – fata de 15 ani din Târgovişte care luptă cu cancerul


Home >> Umanitar >> Teodora Matei – fata de 15 ani din Târgovişte care luptă cu cancerul

Teodora Matei – fata de 15 ani din Târgovişte care luptă cu cancerul

O fată din Târgovişte, care nu a împlinit încă 15 ani, a fost lovită de o boală foarte grea. În urmă cu nici 3 luni, Teodora a fost diagnosticată cu o formă de cancer de sânge în stadiu foarte avansat. Şansa ei este să ajungă la o clinică specializată din Italia.

Teodora este singurul copil al familiei Maftei. În ianuarie a făcut febră, iar iniţial i s-a spus că are sinuzită. A ajuns la Bucureşti, la Institutul Fundeni, şi într-o lună familia a aflat crudul diagnostic.

Teodora a obţinut actele necesare pe formularul E-112 şi tratamentul cu citostatice de la clinica din Italia va fi decontat de Casa de Asigurări. Numai că între curele de citostatice trebuie să se autofinanţeze. Mai dificil va fi dacă Teodora va avea nevoie de transplant, care ar putea să coste şi 100.000 de euro. Fetiţa luptă însă.

Sunt în clasa a opta şi a trebuit să întrerupt şcoala. La liceu, anul acesta, nu pot să intru pentru că o să plec în Italia şi sper ca acolo să mă fac bine. Vreau să mă fac bine pentru părinţii mei, pentru că nu mai suport să-i văd suferind. Trebuie să fiu puternică ca să duc tratamentul până la capăt”, a spus Teodora.

Teodora vrea să-şi facă o carieră, vrea să ajungă un om mare. Toţi cei care vor să o ajute îi pot acorda şansa să aibă timpul necesar să aleagă între profesia de medic sau psiholog.

Cei care vor să o ajute pe Teodora, pot dona bani în două conturi deschise pe numele mamei, Gabriela Maftei:

RON: RO04BTRL0160120134308101
EUR: RO16BTRL01604201343081XX

   
   

Citeşte alte articole despre:
Articolul are 7.429 vizualizări
Publicat pe 22 aprilie 2011 de eTargoviste.ro

"Teodora Matei – fata de 15 ani din Târgovişte care luptă cu cancerul" - 3 comentarii

 1. popa spune:

  este o problema cu conturile date, in sensul ca am fost la banca si doamna de la ghiseu a spus ca contul in lei este un cont colector si trebuie specificat subcontul.
  stie cineva aceste date ?

  • conturile au fost publicate cum le-am primit.

   • Diana spune:

    Puteti depune sau face ordine de plata fara probleme in conturile doamnei Maftei. nu este absolut nici o problema cu ele.
    Da, intradevar contul in lei este un subcont destinat numai donatiilor la fel si contul de euro.
    Nu trebuie decat sa mergeti la orice BT cu CI/BI dumneavoastra, acolo va trebui completat un formular -„DEPUNERE NUMERAR IN CONTURI BT” pe care trebuie indicat contul de lei sau euro al titularului: MAFTEI GABRIELA
    Conturile sunt urmatoarele, de altfel cele care au fost indicate si mai sus:
    RON: RO04BTRL0160120134308101
    EUR: RO16BTRL01604201343081XX

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Teodora Matei – fata de 15 ani din Târgovişte care luptă cu cancerul