Focuri de arma in satul Baldana, comuna Tartasesti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Focuri de arma in satul Baldana, comuna Tartasesti

Focuri de arma in satul Baldana, comuna Tartasesti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 18/19 octombrie 2010, în jurul orei 02:00,  o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Comunale Tărtășești, în timp ce executa serviciul de patrulare pe DN 71, în interiorul comunei Tărtășești, sat Bâldana, a observat două persoane de sex bărbătesc încercând să sustragă cablu de pe stâlpii rețelei telefonice.

Aceștia, la observarea echipajului de poliție, s-au ascuns după un stâlp de susținere a rețelei electrice, și au încercat să fugă de la locul faptei; agentul de poliție a procedat la somarea acestora, a pornit în urmărirea lor, folosind armamentul din dotare și trăgând 6 cartușe, două în plan vertical și patru către persoanele urmărite.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Comunale Tărtășești, care a procedat la cercetarea amănunțită a locului faptei, ocazie cu care au fost descoperite două pete de culoare brun roșcată, și obiecte de imbrăcămintece ar putea aparține unuia dintre autori.

În prezent, polițiștii desfășoară  cercetări în vederea identificării și prinderii  autorilor, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Focuri de arma in satul Baldana, comuna Tartasesti