Accident in comuna Potlogi soldat cu ranirea unui pieton


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident in comuna Potlogi soldat cu ranirea unui pieton

Accident in comuna Potlogi soldat cu ranirea unui pieton


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 13 octombrie 2010, în jurul orelor 16:30, Poliția Orașului Titu a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, că pe DJ 711 D, în interiorul comunei Potlogi  s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Titu, care a constatat următoarele:

C. A. M, de 4 ani, domiciliat în comuna Potlogi, s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nepermis și nesemnalizat corespunzător, fiind acroșată de către o autoutilitară, condusă regulamentar de D. Costică-Petre, de 23 de ani, din comuna Izvoru, județul Argeș.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului C. A. M, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Titu în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi  necesară internarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident in comuna Potlogi soldat cu ranirea unui pieton