Motociclist implicat intr-un accident la Razvad


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Motociclist implicat intr-un accident la Razvad

Motociclist implicat intr-un accident la Razvad


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 10 octombrie 2010, în jurul orelor 17:30, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 că pe DN 72, în interiorul comunei Răzvad s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

A. Constantin, de 42 de ani, domiciliat în comuna Răzvad, în timp ce conducea o motocicletă, nu a pastrat distanța față de autoturismul  care circula regulamentar in fața sa, condus de C. Ion, de 48 de ani, din municipiul Târgoviște, intrând în coliziune spate-față cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motocicletei care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi  necesară internarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Motociclist implicat intr-un accident la Razvad