Capete sparte la Targoviste in urma unor neintelegeri


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Capete sparte la Targoviste in urma unor neintelegeri

Capete sparte la Targoviste in urma unor neintelegeri


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 10 octombrie 2010, în jurul orelor 20:30 Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 de B. Maria, din municipiul Târgoviște, că Z. Diana a fost lovită, în urma unui conflict.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care a constatat următoarele:

În data de 06 octombrie 2010, pe raza municipiului Târgoviște a avut loc un accident soldat cu rănirea ușoară a două persoane, în care au fost implicați T. Cătălin, de 31 de ani, din municipiul Ploiești și Z. Georgian, de 22 de ani, din municipiul Târgoviște.

În ziua de 10 octombrie 2010, în jurul orelor 20:30, la domiciliul lui Z. Georgian, s-au deplasat T. Dănuț Liviu, de 21 de ani, S. Florin, de 34 de ani, T. Ionuț, de 28 de ani și T. Niculae, de 23 de ani, toți din municipiul Târgoviște, pentru a discuta cu privire la prejudiciile produse în urma accidentului rutier din data de 06 octombrie 2010.

În urma discuțiilor purtate, datorită unor neînțelegeri, numita Z. Diana, de 24 de ani, a fost rănită în zona capului de către T.  Dănuț Liviu, iar soțul acesteia, Z. Marius, a fost rănit la mână, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, Z. Diana rămânând internată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lovire și alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și port ilegal de armă”.

La finalizarea cercetărilor, se va propune soluție legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.419 vizualizări
Publicat pe 11 octombrie 2010 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Capete sparte la Targoviste in urma unor neintelegeri