Accident grav langa localitatea Suta Olteni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident grav langa localitatea Suta Olteni

Accident grav langa localitatea Suta Olteni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 22 septembrie 2010, în jurul orei 09:45, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe DN 72, în afara localității Șuța Olteni, s-a produs un accident  de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

M. Marin Cristian, în vârstă de 19 ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers,iar după ce a efectuat manevra de depășire a unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui G. Răducu Cătălin,de 21 de ani, din municipiul Târgoviște, pasager pe bancheta din spate a autoturismului și rănirea ușoară a altei pasagere P. Denisa Elena, de 19 ani, din municipiul Târgoviște.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.997 vizualizări
Publicat pe 23 septembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident grav langa localitatea Suta Olteni