Accident rutier usor pe strada Aleea Sinaia din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor pe strada Aleea Sinaia din Targoviste

Accident rutier usor pe strada Aleea Sinaia din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 21 septembrie 2010, în jurul orei 07:45, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe Aleea Sinaia din municipiu, s-a produs un accident  de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

C. Iustin Nicolae, de 34 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism din direcția Aninoasa către municipiul Târgoviște, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra în incinta unei societăți comerciale acroșând un moped condus regulamentar din sens opus de M. Marian, de 47 de ani, din comuna Aninoasa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui M. Marian, care a fost transportat la Spitalul Județean Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor pe strada Aleea Sinaia din Targoviste