Accident rutiere usoare cu vehicule cu tractiune animala


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutiere usoare cu vehicule cu tractiune animala

Accident rutiere usoare cu vehicule cu tractiune animala


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 18 septembrie 2010, în jurul orei 20:15, Poliția Orașului Fieni a fost sesizată că pe Drumul Național 71, în afara localității Dealu Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Fieni, care a stabilit următoarele:

T. Adrian, de 78 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce conducea un atelaj hipo, a ieșit de pe o proprietate alăturată Drumului Național 71, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de A. Alin Petruț, de 19 ani, din comuna Buciumeni, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui T. Adrian, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

Totodată, în ziua de 18 septembrie 2010, în jurul orei 09:00, Serviciul Rutier Dâmbovița, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, că pe Drumul Județean 711, în afara localității Băleni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Serviciului Rutier Dâmbovița, care a stabilit următoarele:

B. Romeo Cătălin, de 19 ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un vehicul cu tracțiune animală, condus pe marginea părții carosabile de M. Stelian, de 71 de ani, din comuna Dobra, intrând în coliziune cu acesta față-spate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui P. Gheorghița, de 59 de ani, din comuna Dobra, pasageră în vehiculul cu tracțiune animală, care a fost  transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în vederea acordării îngrijirilor medicale, fără a rămâne însă internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutiere usoare cu vehicule cu tractiune animala