Accident rutier grav la Viforata


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav la Viforata

Accident rutier grav la Viforata


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 13 septembrie 2010, în jurul orei 07:30, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe raza comunei Viforâta, s-a produs un accident de circulație grav.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

J. Maria, de 70 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea o bicicletă, la intersecția străzilor „Mihai Viteazu” cu strada „Vasile Lupu” din satul Viforâta, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de R. Virgil, de 41 de ani, din comuna Doicești, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui J. Maria, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.854 vizualizări
Publicat pe 14 septembrie 2010 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav la Viforata