Accident rutier grav pe raza comunei Mogosani


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav pe raza comunei Mogosani

Accident rutier grav pe raza comunei Mogosani


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 23 august 2010, în jurul orei 22:30, Poliția orașului Găești a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe Drumul Județean 401A, pe raza comunei Mogoșani, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției orașului Găești și Postului de Poliție Mogoșani, care a constatat următoarele:

D. Valentin-Alexandru, de 18 ani, din comuna Mătăsaru, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 401A, în interiorul comunei Mogoșani, a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului pe S. George-Alexandru, de 17 ani, din localitate, care stătea rezemat de bicicleta sa, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părții carosabile, acesta neavând aplicate pe îmbrăcăminte accesorii fluorescent-reflectorizante.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui S. George-Alexandru, care a fost transportat la Spitalul orășenesc Găești în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Dâmbovița, unde a rămas internat sub observație medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând a se dispune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav pe raza comunei Mogosani