Accident rutier produs la Nucet pe fondul vitezei excesive


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier produs la Nucet pe fondul vitezei excesive

Accident rutier produs la Nucet pe fondul vitezei excesive


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 20 august 2010, în jurul orei 17:15, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe strada ”Olari”, din comuna Nucet, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

D. Sorin-Florinel, de 20 de ani, din comuna Nucet, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din beton amplasat pe acostamentul din partea stângă a drumului.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilit faptul că imediat după producerea accidentului, conducătorul autoturismului în cauză a părăsit locul faptei, fără a anunța și fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui J. Irina, de 40 de ani și a minorului D.S.A., de 10 ani, ambii din comuna Nucet, pasageri în autoturismul condus de D. Sorin-Florinel, care au fost transportați la Spitalul Județean Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul D.S.A. rămânând internat sub observație medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 184 Cod Penal și art. 89 alin. 1 din OUG 195/2002R, urmând a se dispune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.817 vizualizări
Publicat pe 23 august 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier produs la Nucet pe fondul vitezei excesive