Promovare unei afaceri în mediul online – creare site și optimizare SEO


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Promovare unei afaceri în mediul online – creare site și optimizare SEO

Promovare unei afaceri în mediul online – creare site și optimizare SEO


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Acest articol il dedicam spre revizuire tuturor proprietarilor de afaceri online sau offline din Targoviste si alte zone limitrofe. Business-ul la nivel dambovitean este destul de bine conturat, cel putin daca ne raportam la afacerile derulate in mediul offline. Cu toate astea, cifrele nu arata foarte bine in randul afacerilor care au o prezenta constanta pe internet, doar 2/10 business-uri manageriate pe teritoriul municipiului Targoviste si alte localitati din judetul Dambovita detinand un site. Despre optimizare SEO sau alte metode de promovare online putem dezbate insa la o scara mult mai restransa, toate aceste deficite provenind atat din partea managerilor, care nu sunt preocupati de tendintele curente, cat si datorita diferitelor domenii de activitate care nu interactioneaza prea mult cu internetul.

Ca un sfat venit din partea unor reprezentanti de seama ai companiilor arhicunoscute la nivel mondial, prezenta in mediul online este esentiala si obligatorie pentru orice afacere in 2015. Indiferent de domeniul de activitate sau de amploarea business-ului pe care il conduceti, aveti nevoie de un site care sa va reprezinte si prin intermediul caruia sa interactionati cu potentialii vostri clienti. Pe langa faptul ca un site aduce o expunere substantiala si poate genera conversii, acesta este des utilizat pentru a comunica mai usor cu vizitatorii si acele persoane sau companii dornice sa demareze colaborari alaturi de firma voastra.

Primul pas: Luati initiativa si realizati-va o pagina web

Domeniul de activitate are mai putina relevanta cand vine vorba despre o pagina web, singurele diferente de abordare facandu-se intre o nisa comerciala si una de productie sau de servicii.

In cazul unei afaceri care se axeaza pe oferirea unor servicii, este suficient sa va indreptati atentia catre o agentie web capabila sa va ajute in vederea realizarii unui site de calitate. Serviciile de realizare site sunt unele dintre cele mai ravnite la nivel de implementare a unui concept grafic, o agentie de web design ajutandu-va sa gasiti solutia ideala pentru ca prezenta voastra pe internet sa fie una profesionala, in concordanta cu plaja de clienti si viziunea lor despre afacerea pe care o manageriati.

Ca si solutii de realizare site disponibile in momentul de fata, putem aminti un serviciu implementat pe platforma WordPress de catre cei de la Realizaresiteweb.com. Pentru preturi cuprinse intre 100 si 300 de euro, aveti posibilitatea de a intra in posesia unui site cu panou de administrare care va ofera numeroase optiuni incluse. Interfata grafica se alege de catre client, astfel ca se poate realiza un site web personalizat.

Un al doilea exemplu este reprezentat de proprietarii de magazine fizice care doresc sa isi extinda domeniul de activitate si pe internet. Indiferent de ce articole comercializati, este important ca magazinul fizic sa aiba un partener de nadejde in format electronic, realizarea unui magazin online ajutandu-va sa va sporiti vanzarile in ideea in care exista si o strategie de promovare setata corespunzator.

Etapa a doua: optimizare SEO ca principala metoda de promovare

Promovarea online este un subiect delicat pe care nu multi manageri sau proprietari de site-uri stiu sa il gestioneze adecvat. Orice eroare de manageriere a campaniei de promovare poate avea repercusiuni pe termen lung, detaliu care poate afecta destul de mult imaginea de viitor a firmei voastre. De preferat ar fi ca intreg procesul sa ajunga pe mana unor specialisti care sa poata alege solutiile ideale pentru necesitatile si potentialul vostru financiar.

Printre cele mai eficiente metode de promovare online disponibile in acest moment este si optimizarea SEO, nimic altceva decat prezenta site-ului vostru in motoarele de cautare. Majoritatea clientilor aleg sa isi caute serviciile sau produsele in motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing, prezenta site-ului sau magazinului online pe care il reprezentati in aceste platforme fiind obligatorie. Insa nu este suficient ca un site sa fie indexat, in atentia proprietarilor de afaceri din Targoviste si nu numai intrand si obtinerea unor pozitii fruntase, care sa le genereze clienti.

De ce sa alegeti servicii SEO si pe cine sa mizati in privinta unei colaborari? De regula, serviciile SEO reusesc sa va imbunatateasca pozitiile din motoarele de cautare pentru expresiile cheie ale domeniului vostru de activitate. De-a lungul timpului, lucrurile au evoluat si iata-ne in perioada in care serviciile SEO complete se reduc si la conversii sau asa-zisele solutii prin care vizitatorii sa fie transformati in clienti. Alegerea firmei colaboratoare se face, de regula, in urma unor cautari specifice insotite de un portofoliu de clienti sau recomandari venite din partea altor manageri sau proprietari de afaceri online.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 7.338 vizualizări
Publicat pe 5 septembrie 2015 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Promovare unei afaceri în mediul online – creare site și optimizare SEO