Consilierii PSD Răcari s-au unit pentru viceprimar


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Consilierii PSD Răcari s-au unit pentru viceprimar

Consilierii PSD Răcari s-au unit pentru viceprimar


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Biroul Organizației PSD Răcari vă informează că a mandatat consilierii locali PSD să nu participe la votul proiectului de hotărâre a primarului Caravețeanu privind schimbarea din funcție pe viceprimarul Manu. În urma aceste decizii, primarul a scos de pe Ordinea de Zi a ședinței Consiliului Local Răcari acest proiect de hotărâre.

Înțelegem să nu participăm la o dispută care nu ne aparține și care nu face bine nici locuitorilor orașului nostru.Consilierii PSD nu au votat pentru numirea dlui Manu în funcția de viceprimar și pe cale de consecință nu participăm nici la un eventual vot privind demiterea domniei sale.
În continuare, așteptăm dezbaterea proiectelor promise de primar si de echipa dumnealui, proiecte propuse atât în campania din 2012 cât și ulterior.

Până atunci, vă informăm că orașul nostru este sprijinit în continuare de guvernul Ponta și un ultim exemplu este chiar noul microbuz școlar ajuns la noi în Răcari, precum şi alocarea suplimentară primită la ultima rectificare a bugetului de stat. Se vede că dacă la guvernare se află un partid responsabil, se poate să avem rectificări de buget pozitive, asta după anii guvernului Boc, ani care au consemnat „marea performanță” de a nu avea nicio rectificare bugetară pozitivă!

Ştefan Florea
Preşedinte TSD Răcari

Stefan Alexandru Florea, TSD Racari

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Consilierii PSD Răcari s-au unit pentru viceprimar