Ziua Naţională a Contabilului, sărbătorită de CECCAR Dâmbovița și Europe Direct Târgoviște!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ziua Naţională a Contabilului, sărbătorită de CECCAR Dâmbovița și Europe Direct Târgoviște!

Ziua Naţională a Contabilului, sărbătorită de CECCAR Dâmbovița și Europe Direct Târgoviște!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Comunicarea este cel mai important element al societăţii moderne, singurul care poate crea o punte între generaţii, care poate lega echipe ai căror membrii provin din diferite categorii socio-profesionale şi de vârstă. Astfel, pentru a oferi un sprijin în acest sens celor care se ocupă de bunul mers al activităţilor economice în cadrul celor mai bune firme din judeţ, dar şi pentru a determina economişti sau contabili, fie ei mai tineri sau mai puţin tineri să participe la activităţi de comunicare şi lucru în echipă în vederea îmbunătăţirii acţiunilor zilnice la locul de muncă, precum şi a atitudinii faţă de cei din jurul nostru, CECCAR Dâmboviţa a organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Contabilului din România – 21 septembrie 2014 – o serie de manifestări, dar şi ateliere de lucru realizate în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte.

Prin intermediul metodelor nonformale de lucru, participanţii au ieşit din cotidian şi au luat parte la jocuri de teambuilding, comunicare eficientă în echipă, şi-au identificat stilurile personale de lucru şi au învăţat să fie mai receptivi şi să asculte mai mult, indiferent de vârstă. Sprijinul în realizarea acestor ateliere a fost acordat de Vlăduţ Andreescu, consilier comunicare ce deserveşte Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte.

Feed-back-ul primit din partea participanţilor a fost unul pozitiv, ei exprimându-şi dorinţa de a participa şi la activităţi viitoare de acest gen prin care se urmăreşte să se înveţe practic cum să fim eficienţi când comunicăm, cum să creăm profilul şi să interacţionăm cu interlocutorul nostru folosind tonul şi ritmul vorbirii, cum să înţelegem şi să folosim în avantajul nostru limbajul trupului, spaţiului, timpului, vestimentaţiei, tăcerii, culorilor şi multe altele.

L.O.

 Fără titlu

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 8.703 vizualizări
Publicat pe 26 septembrie 2014 de Crina Zamfirescu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Ziua Naţională a Contabilului, sărbătorită de CECCAR Dâmbovița și Europe Direct Târgoviște!