Oleg Shvedakov, numit administrator special la Mechel Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Oleg Shvedakov, numit administrator special la Mechel Târgovişte

Oleg Shvedakov, numit administrator special la Mechel Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

mechelAcţionarii Mechel Târgovişte au aprobat marţi, în Adunarea Generală, numirea lui Oleg Shvedakov în funcţia de administrator special al companiei, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.

 Administratorul special nu va fi remunerat pentru activitatea desfăşurată.


Mechel Târgovişte a solicitat, pe 20 februarie, intrarea în procedura reorganizării judiciare. În data de 22 februarie 2013, Tribunalul Dâmboviţa a admis cererea Mechel Târgovişte de reorganizare şi a deschis procedura generală de insolvenţă a companiei. Administrator judiciar al companiei a numită firma RVA Insolvency Specialists SRL.

În cererea de intrare în procedura de reorganizare judiciară depusă de companie se menţionează că se are în vedere protejarea intereselor societăţii şi relansarea activităţii pe baze solide, în temeiul unui plan de reorganizare, care va conduce la viabilizarea societăţii.

Combinatul de oţeluri speciale Mechel Târgovişte a înregistrat, în 2012, pierderi de 104,08 milioane lei, în scădere faţă de anul anterior, când pierderile au totalizat 138,34 milioane lei, potrivit raportărilor companiei transmise BVB. Veniturile s-au cifrat, anul trecut, la 941,3 milioane de lei, mai mici faţă de nivelul de 1,073 miliarde de lei raportat pentru 2011. Compania avea datorii totale de 538,01 milioane de lei, în scădere de la 591,92 milioane de lei la finele lui 2011.

Mechel Târgovişte a făcut parte din grupul rus Mechel, care a anunţat în luna februarie 2013 că a vândut activele din România către firma Invest Nikarom, pentru suma simbolică de 230 de lei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Oleg Shvedakov, numit administrator special la Mechel Târgovişte