Au început lucrările de asfaltare în municipiul Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Au început lucrările de asfaltare în municipiul Târgovişte

Au început lucrările de asfaltare în municipiul Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

asfaltare_gimnaziuluiSuntem în măsură ca astăzi să dăm o veste bună tuturor participanţilor la traficul rutier. Este vorba despre demararea lucrărilor de asfaltare şi reabilitare a străzilor din municipiul Târgovişte, o lucrare mult aşteptată, dat fiind gradul avansat de uzură.

“Am întârziat cu începerea acestor lucrări din două motive: cel dintâi l-a constituit lipsa bugetului, cel de al doilea – timpul, care până zilele trecute nu ne-a permis să intervenim”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga.

Astăzi, lucrările debutează pe Strada Gimnaziului din municipiul Târgovişte. Se vor asfalta 1000 mp2, constând în plombe şi covoraşe asfaltice.

“Nu ne oprim aici. Avem în vedere mult mai multe străzi şi, în măsura posibilităţilor financiare, ne vom onora promisiunile, aşa cum am făcut întotdeauna. Pentru că vorbim despre partea financiară, menţionăm că sursa de finanţare o constituie bugetul local”, a menţionat primarul Târgoviştei.

Odată terminate lucrările pe Strada Gimnaziului, se va continua cu Şoseaua Găeşti (porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu din intersecţia Şoseaua Găeşti cu Laminorului până la Agip) şi Strada Colonel Băltareţu, până la intersecţia cu strada Cetăţii. Obiectivul general al lucrărilor îl reprezintă asfaltarea străzilor din Municipiul Târgoviste, în vederea creşterii gradului de siguranţă a circulaţiei şi reducerea timpului de călătorie prin fluidizarea traficului.

 Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgovişte

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Au început lucrările de asfaltare în municipiul Târgovişte