Victorie împotriva Sportului Studenţesc!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Victorie împotriva Sportului Studenţesc!

Victorie împotriva Sportului Studenţesc!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

liga-ii-chindia-targoviste-rapid-suceava_14Chindia Târgovişte a obținut sâmbătă prima victorie din retur: 2-0 cu juniorii Sportului Studențesc, după o evoluție mulțumitoare doar în repriza secundă. Voduț (63)  și Verdeș (73) au înscris pentru Chindia, care acumulează 16 puncte și iese din zona periculoasă a clasamentului, urcând pe locul 9.

Sportul a venit la Târgoviște cu o garnitură de puști, portarul Vâlceanu având doar 16 ani. Niciunul dintre titularii din tur ai studenților nu a făcut deplasarea la Târgoviște. Chindia a spart gheața în 2013, a obținut trei puncte, dar a rămas de multe ori datoare celor 1.000 de oameni care au înfruntat ploaia și frigul pentru a fi alături de favoriți.

Chindia joacă etapa viitoare în deplasare, la CS Otopeni.

 Alte rezultate din Seria I a Ligii a II-a:

Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari 1-2
Dinamo II – Delta Tulcea 1-1
Farul Constanța – FC Botoșani 0-2
ACS Buftea – CS Otopeni 2-0

CF Brăila, Dunărea Galați și Rapid CFR Suceava au stat.

Gică a fugit de presa dâmboviţeană!

Preşedintele onorific al Chindiei Târgovişte nu a oferit nicio declaraţie jurnaliştilor dâmboviţeni prezenţi la stadion. Nu ar fi fost nicio problemă, nimeni nu îl poate obliga pe Popescu să vorbească presei locale, însă modul cum Baciul a tratat mass-media de la Târgovişte spune multe şi, în egală măsură, lasă de dorit. În timp ce jurnaliştii îl aşteptau la ieşirea de la vestiare, Baciul şi-a sunat şoferul – nimeni altul decât fostul vicepreşedinte Sorin Lungu – şi l-a chemat la intrarea la tribuna I, pentru a evita să dea ochii cu ziariştii târgovişteni.

Înainte de a părăsi baza Chindiei, Popescu şi-a făcut totuşi timp să dialogheze cu reprezentanţii unui post central de televiziune. În aceeaşi situaţie cu reprezentanţii presei locale s-a aflat şi preşedintele clubului, Mihai Trifan, care a organizat ca la carte primul meci al Chindiei în retur.

“Noi l-am aşteptat pe Gică şi am fi vrut să stea la tribuna oficială, lângă noi. Am pregătit totul, să fie bine. Dacă nu a vrut, asta e”, a declarat Trifan pentru liga2.ro.

Popescu a văzut meciul de la tribuna a doua, împreună cu Sorin Lungu şi Sorin Rădoi. Se pare că Gică Popescu şi Mihai Trifan s-ar fi contrat pe tema accidentării lui Sorin Rădoi. Oficial, căpitanul Chindiei ar fi suferit o ruptură de ligamente la Năvodari şi ar putea rata finalul sezonului.

Sursa: liga2.ro şi chindiatargoviste.ro

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Victorie împotriva Sportului Studenţesc!