Săgeata Năvodari face instrucţie cu Chindia Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Săgeata Năvodari face instrucţie cu Chindia Târgovişte

Săgeata Năvodari face instrucţie cu Chindia Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

sageata-navodari-chindia-targoviste-6Programat iniţial să se dispute ieri, meciul dintre Săgeata şi Chindia Târgovişte, ce contează pentru etapa a 18-a a Ligii a II-a, a fost amânat cu o oră şi mai apoi pentru astăzi, de la ora 11:00, din cauza vântului ce bătea ieri la Năvodari.

Săgeata Năvodari a învins fără drept de apel formaţia târgoişteană, cu scorul de 4-1 (1-0). Golurile au fost marcate de Sergiu Bar (min. 7), Zaharia (min. 52), Pantelie (min. 57) şi Apostol (min. 82) pentru echipa din Năvodari, în timp ce pentru Chindia a reuşit să înscrie golul de onoare Gavrilă (min. 60).

Săgeata Năvodari: Gordin – I. Filip, Goşa, S. Bar, Aniţoiu – Diaby, Vezan (cpt.), V. Apostol, Coconaşu -Pantelie, D. Zaharia
Rezerve:Viciu – Tigoianu, Bozeşan, Nazîru, Şicu, Cazan, Bangheorghe
Antrenor: Constantin Gache

Chindia Târgovişte: Perianu – Pătru, S. Rădoi (cpt.), Ispas, Buşu – Bg. Gavrilă, Honciu, I. Şerban, Văduva – Băluţă, Verdeş
Rezerve: Omuţ – Avram, A. Şerban, Stelea, Marinaş, R. Dobre, Voduţ
Antrenor: Eusebiu Tudor

În urma acestui rezultat, Chindia se află pe locul 11 în seria 1 a Ligii a II-a, cu numai 13 puncte acumulate în 14 etape, în timp ce Săgeata Năvodari se află la egalitate cu liderul seriei, FC Botoşani, cu 28 de puncte, având un meci mai mult disputat faţă de formaţia botoşăneană.

Iată mai jos rezultatele înregistrate în cadrul etapei a 18-a a ligii a II-a, seria I:

Sportul Studenţesc – ACS Buftea 1-2
CS Otopeni – Dinamo II Bucureşti 1-0
Delta Tulcea – FC Farul Constanţa 2-0
FC Botoşani – Dunărea Galaţi 5-1
Săgeata Năvodari – Chindia Târgovişte 4-1
CF Brăila, Unirea Slobozia şi Rapid CFR Suceava au stat.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Săgeata Năvodari face instrucţie cu Chindia Târgovişte" - 3 comentarii

 1. X factor spune:

  Nu sunt cel mai aprig fan Chindia, dar eu tin mult la aceasta echipa.Imi pare foarte rau de aceste esecuri. Oare nu mai doreste nimeni sa se implice la aceasta echipa ? Baciul ce zice??? Daca tot s-a angajat pe acest drum sa ne arate ca poate duce Chindia acolo unde trebuie, in liga I. orice ar fi , HAI CHINDIA!!!!!

 2. X factor spune:

  Nu sunt cel mai aprig fan al Chindiei, dar tin la aceasta echipa. Regret mult aceste esecuri. Chiar nu se mai implica nimeni la aceasta echipa?? Baciul ce zice???Daca tot s-a angajat in acest joc, sa ne arate ce poate si sa duca Chindia acolo unde trebuie, in liga I. Orice ar fi HAI CHINDIA!!! SUCCES BAIETI!!!!

  • Andrei Ivaşcu spune:

   Din informatiile pe care le avem, Gica Popescu este in continuare implicat in proiectul Chindia Targoviste, alaturi de Consiliul Judetean Dambovita, Consiliul Local al municipiului Targoviste si Universitatea Valahia Targoviste. Vezi mai multe aici

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Săgeata Năvodari face instrucţie cu Chindia Târgovişte