Poliţiştii dâmboviţeni au făcut percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Poliţiştii dâmboviţeni au făcut percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice

Poliţiştii dâmboviţeni au făcut percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În această dimineaţă, au avut loc 14 percheziţii în judeţul Giurgiu şi municipiul Bucureşti la locuinţele şi punctele de lucru ale mai multor persoane suspectate că au creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul mai multor echipe S.I.A.S – I.G.P.R, efectuează 14 percheziţii în judeţul Giurgiu-12 şi municipiul Bucureşti-2, pentru probarea activităţii infracţionale a multor persoane suspectate de infracţiuni economice.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul I.P.J Giurgiu şi D.G.P.M.B, iar activităţile se desfăşoară cu suportul de specialitate al D.I.P.I.

Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele şi punctele de lucru deţinute de nouă persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei şi valorificării materialelor reciclabile feroase şi neferoase.

Prin activitatea infracţională desfăşurată a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro bugetului consolidat al statului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Poliţiştii dâmboviţeni au făcut percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice