O femeie de 87 de ani a murit după ce câinele său a muşcat-o de gât, mâini şi picioare


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> O femeie de 87 de ani a murit după ce câinele său a muşcat-o de gât, mâini şi picioare

O femeie de 87 de ani a murit după ce câinele său a muşcat-o de gât, mâini şi picioare


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O femeie de 87 de ani, din Târgovişte, a murit, luni după-amiază, după ce câinele său pe care îl avea în curte a muşcat-o de gât, mâini şi picioare, animalul fiind ridicat de Serviciul de ecarisaj al Primăriei pentru a fi evaluat medical.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, tragedia a avut loc în cartierul târgoviştean Matei Voievod, la faţa locului sosind imediat copiii bătrânei, o femeie şi un bărbat, acesta din urmă fiind şi el muşcat de câine, fără să necesite însă internarea în spital.

„Poliţia municipiului Târgovişte a fost sesizată de o femeie din municipiul Târgovişte că soacra sa, în vârstă de 87 de ani, a fost atacată la gât de câinele pe care îl deţinea la domiciliu. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate stabilind că femeia în vârstă de 87 de ani a fost muşcată în zona gâtului, dar şi pe mâini şi picioare, de propriul câine, după ce acesta a scăpat din lanţul cu care era legat, femeia decedând ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent principal Raluca Florescu.

Primele date ale medicului veterinar al zonei arată că animalul era de aproape trei ani în curtea bătrânei, fiind luat, cel mai probabil, de pe stradă, câinele având vaccinul antirabic făcut în tipul sărbătorilor de iarnă, la sfârşitul anului trecut.

Din relatările copiilor bătrânei şi ale vecinilor şi din cercetări a reieşit că, iniţial, bătrâna a vrut să ducă găinile din curte spre coţet, moment în care, în mod inexplicabil, câinele s-a smuls din lanţ şi s-a repezit la ea. Prima agresiune a avut loc în curte, iar victima s-a refugiat speriată în dormitorul casei, unde animalul a continuat să o muşte, provocându-i răni grave în zona gâtului, dar şi leziuni la mâini şi la picioare.

Ulterior, la faţa locului au venit şi copiii bătrânei, alertaţi de cele întâmplate, iar băiatul bătrânei, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost muşcat şi el de câine, la o mână şi la un picior, dar rănile nu-i pun viaţa în pericol, el neavând nevoie de internare în spital, ci doar tratament.

Câinele a fost ridicat de Serviciul de ecarisaj al Primăriei municipiului Târgovişte şi urmează să fie monitorizat medical de către medicii veterinari pentru a se stabili cauza comportamentului agresiv al acestuia.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de criminalişti continuă cercetările la casa bătrânei şi ridică probe, trupul neînsufleţit al acesteia urmând să fie preluat de o echipă a Serviciului Medico-Legal Dâmboviţa şi transportat la morga din Târgovişte pentru efectuarea necropsiei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
O femeie de 87 de ani a murit după ce câinele său a muşcat-o de gât, mâini şi picioare