Autorii crimei din comuna Tatarani au fost prinsi


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Autorii crimei din comuna Tatarani au fost prinsi

Autorii crimei din comuna Tatarani au fost prinsi


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În urma amplelor activități desfășurate de polițiștii dâmbovițeni, s-a reușit identificarea și prinderea autorilor  crimei  comise în noaptea de 17/18 iulie 2010, in comuna Tătărani.

Astfel, în ziua de 18 iulie, în jurul orei 13.00, prin apelul unic de urgență 112, S. Codruț a sesizat că l-a  găsit decedat pe S. Ion, de 75 de ani, din comuna Tătărani, în locuința sa.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă, care, din primele verificări a constatat că, pe corpul persoanei decedate, sunt urme de violență, iar în imobil sunt urme de scotocire, fiind sustrase mai multe bunuri.

Cercetările au continuat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul  Dâmbovița, iar în ziua de 27 iulie 2010, polițiștii dâmbovițeni au reuși  identificarea și prinderea autorilor crimei, aceștia fiind: un tânăr în vârstă de 15 ani, din comuna Tătărani și D. George, de 21 ani, din municipiul Târgoviște.

Învinuiți au recunoscut săvârșirea faptei, iar bunurile sustrase din imobil au fost recuperate.

Cei doi tineri au fost prezentați  Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii  omor deosebit de grav  și internarea acestora într-o unitate spitalicească până la efectuarea expertizei medico-legale psihiatricea, ocazie cu care instanța de judecată a admis propunerea parchetului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Autorii crimei din comuna Tatarani au fost prinsi