EuroLeague Women: Suferinţă în Euroligă


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> EuroLeague Women: Suferinţă în Euroligă

EuroLeague Women: Suferinţă în Euroligă


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

csm-fenerCampioana Românei a suferit cea mai drastică înfrângere la prima participare în Euroligă, ce-i drept, în faţa puternicei formaţii Fenerbahce Istanbul. Scorul final a fost 60-89 (16-31, 18-18, 7-24, 19-16).

CSM-ul a început bine partida, conducând în două rânduri, cu 2-0 şi 4-2, însă turcoaicele şi-au arătat clasa şi intenţiile, astfel că scorul după primul sfert arăta o diferenţă de 15 puncte în dreptul acestora. În primele 5 minute ale celui de-al doilea sfert, târgoviştencele au reuşit să se apropie la 4 puncte de adversare, dar acest lucru nu a făcut decât să pună paie pe foc, astfel că diferenţa din primul sfert a fost refăcută.

Chiar dacă au avut o pauză de 15 minute între reprize, dâmboviţencele au acuzat şocul din primele două sferturi, astfel că jucătoarele lui Fenerbahce au făcut ce-au vrut în cea de-a treia perioadă, ducând diferenţa de scor la 32 de puncte în favoarea lor. Din acest moment, toată lumea spera ca diferenţa să nu ia proporţii şi Municipalul a reuşit să câştige ultimul sfert cu 19-16, stabilind scorul final de 60-89.

Târgoviştencele rămân pe locul 5 în urma aceste partide.

Totuşi, se fac speculaţii cum că antrenorul CSM-ului, Giorgios Dikeolakous, doreşte să părăsească clubul, împreună cu jucătoare cheie din echipă din cauza tăierilor de buget ce au avut loc în ultima perioadă. Această afirmaţie este întărită chiar de declaraţia grecului de la finalul partidei: „Toate jucătoarele mele au încercat să dea ce e mai bun în aceste circumstanţe. Aş dori să mulţumesc antrenorilor, jucătoarelor şi vouă pentru dragostea şi suportul pe care le-aţi arătat. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla mâine”

Astfel, site-ul oficial al clubului a ţinut să emită următorul comunicat de presă:

În ultimele zile au apărut câteva articole de presă referitoare la situaţia financiară a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, motiv pentru care dorim să facem unele precizări mai mult decât necesare.
• Clubul Sportiv Municipal Târgovişte şi-a onorat în fiecare lună şi în ziua corespunzătoare toate obligaţiile avute către jucătoare şi membrii staff-ului tehnic al echipei de baschet. În acest moment nu există nicio datorie către vreun angajat al echipei de baschet CS Municipal Târgovişte.
• Clubul Sportiv Municipal Târgovişte nu doreşte să intre în niciun conflict mediatic cu nimeni, drept pentru care va continua, ca şi până acum, să păstreze o discreţie totală faţă problemele interne ale echipei de baschet.
• Oricine este nemulţumit de ceea ce i se întâmplă în viaţă este liber să-şi caute fericirea şi să-şi facă viitorul oriunde doreşte.
• În încheiere dorim să le mulţumim suporterilor care au fost alături de noi necondiţionat atât în momentele fericite, dar şi atunci când echipa a traversat perioade dificile. De asemenea, dorim să mulţumim Consiliului Local Municipal, sponsorilor şi partenerilor, care ne-au oferit toate condiţiile pentru a atinge o peroformanţă unică în istoria baschetului românesc şi a sportului local. În final, le mulţumim sincer tuturor organelor de presă pentru suportul oferit în acest an, prin mediatizarea tuturor acţiunilor în care echipa noastră de baschet a fost implicată.
• Obiectivele stabilite la începutul acestui sezon competiţional rămân neschimbate!

Totuşi acest comunicat de presă nu lămureşte în niciun fel situaţia antrenorului sau a jucătoarelor. Aşteptăm cu interes următoarele zile pentru a vedea ce se va întâmpla cu această echipă care a reuşit să facă cunoscut numele Târgoviştei pe plan european sau dacă se va alege din nou praful, aşa cum s-a întâmplat şi după sezonul în care CSM-ul a participat în Fiba Europe Cup.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
EuroLeague Women: Suferinţă în Euroligă