Salarii între 700 şi 2000 de dolari! Nu rata, pe 12 decembrie, bursa locurilor de muncă!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Salarii între 700 şi 2000 de dolari! Nu rata, pe 12 decembrie, bursa locurilor de muncă!

Salarii între 700 şi 2000 de dolari! Nu rata, pe 12 decembrie, bursa locurilor de muncă!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un angajator român din cadrul unei companii din industria metalurgică oferă, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, 2000 de locuri de muncă! El a ales acest judeţ pentru că nu-i este străin faptul că mulţi muncitori din domeniu şi-au pierdut locul de muncă din cauza concedierilor colective din ultimii ani, aşadar zona aceasta are un potenţial foarte mare.

Cele 2000 de locuri de muncă pe care angajatorul le oferă dâmboviţenilor sunt pentru o firmă românească ce are sediul în Irak, într-o zonă departe de conflict – Kurdistan. Investitorii irakieni au mai lucrat şi lucrează în continuare cu muncitori români deoarece sunt mulţumiţi de prestaţia pe care aceştia au avut-o de-a lungul timpului.

Orice persoană poate aplica pentru un post!

Condiţiile pe care angajatorul le pune la dispoziţie sunt mai mult decât avantajoase: salarii între 700 şi 2000 de dolari, cazare şi masă (pe toată perioada derulării contractului), transport cu autocarul (dus-întors), contribuţii la stat plătite în România şi concediu de odihnă 21 de zile/an. În plus, nu este nevoie de cunoaşterea limbii ţării respective!

Cei interesaţi trebuie să se prezinte cu un CV la bursa locurilor de muncă ce va avea loc miercuri, 12 decembrie 2012, ora 10, la Clubul Studenţilor (situat în micro 6, zona Piaţa Select). Dacă nu veţi putea merge la această bursă, puteţi depune CV-ul la sediul firmei, situată pe Str. Libertăţii, nr. 2, în clădirea Mondial, de luni până vineri între orele 09:00-18:00.

Totodată vă aducem la cunoştinţă şi faptul că toţi cei selectaţi vor fi angajaţi, pentru început, pe o perioadă de 6 luni. Detalii suplimentare puteţi obţine miercuri la bursa locurilor de muncă – o parte dintre investitori fiind prezenţi; sau la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Salarii între 700 şi 2000 de dolari! Nu rata, pe 12 decembrie, bursa locurilor de muncă!