LNBF: Greu de tot cu Sfântu Gheorghe!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> LNBF: Greu de tot cu Sfântu Gheorghe!

LNBF: Greu de tot cu Sfântu Gheorghe!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Municipal Târgovişte a avut un meci extrem de dificil împotriva lui ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, câştigat totuşi de fetele noastre cu scorul de 80-73 (8-21, 25-16, 27-13, 20-23). Partida a contat pentru etapa a 14-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Jucătoarele Campioanei României au părut a nu-şi găsi ritmul după meciul pierdut la mijlocul săptămânii în Slovacia, continuând în aceeaşi manieră. Astfel, la sfârşitul primelor 10 minute, scorul de pe tabelă arăta un neverosimil 21-8 în dreptul formaţiei din Sfântu Gheorghe.  În sfertul secund lucrurile au început să se mai regleze, deşi nici de această dată Municipalul nu a arătat ca o formaţie care să domine cu autoritate întrecerea internă. În ciuda procentajelor slabe pe care le-au avut la acest joc, Babkina şi Mărginean au marcat de trei puncte atunci când echipa avea mai mare nevoie, iar distanţa s-a micşorat treptat. La vestiare s-a intrat cu avantaj de partea oaspetelor (33-37), dar diferenţa dintre cele două rivale nu mai era atât mare.

Repriza a doua a început cu un scor de 7-2 în favoarea lui CSM, Babkina reuşind să înscrie din afara semicercului, astfel că în minutul 22, târgoviştencele au reuşit să preia conducerea cu 40-39.  Oaspetele au mai trecut o dată la timonă, însă jucătoarele Municipalului au anulat rapid punctul avans. Pe parcursul sfertului decisiv, ecartul a oscilat între peste și sub 10 puncte, însă avantajul consistent al campioanei nu a putut fi pus la îndoială de Sepsi. În ultimul minut, Sfântu Gheorghe s-a apropiat periculos de formaţia târgovişteană, însă Tikhonenko și Mărginean au transformat de la linia de pedeapsă pentru a stabili rezultatul final, scor 80-73.

Sursa foto: Marius Tudor



   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
LNBF: Greu de tot cu Sfântu Gheorghe!