Dăruieşti şi câştigi!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Dăruieşti şi câştigi!

Dăruieşti şi câştigi!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Echipa eTârgovişte.ro s-a alăturat din prima clipă campaniei Dăruieşte un zâmbet!
Ne-am gândit că motivele sunt cât se poate de fireşti. O pătură care să-l învelească pe cel căruia îi e frig. Câteva caiete și pixuri pentru cel al cărui singur părinte nu-și permite. Zâmbetul pe care îl putem reda unor oameni care nu s-au născut sub o stea norocoasă, cei care muncesc dar salariul ajunge doar pentru lumină și hrană, nu și pentru restul celor necesare, cei care se zbat alături de noi de la o zi la alta. E drept că și prin buzunarele noastre bate vântul uneori, dar puțin din puținul nostru înseamnă mult pentru câteva suflete.

Ba mai mult de atât, Moş Crăciun o să premieze două persoane care vor decide să doneze o sumă oricât de mică. Partenerii campaniei au pus sub brad aceste două cadouri iar în prima zi de Crăciun, în urma unei tombole, vor fi anunţaţi câştigătorii. La tombolă vor fi înscrişi automat toţi cei care vor dona, indiferent de sumă! Cu alte cuvinte, donezi 2 lei şi ai şansa de a câştiga un premiu cu o valoare de cel puţin 15 ori mai mai mare!

Acum haideți să scotocim buzunarele de mărunțiș și să donăm puțin din puținul nostru. Donaţiile le puteţi face în contul următor:
RO04INGB0000999902812869 (pe numele Radu Ioana-Roxana)

Din banii ce se vor strânge vor fi cumpărate alimente şi alte bunuri iar cu sprijinul Crucii Roșii Dâmbovița acestea vor fi distribuite mai multor familii. De asemenea, vor fi realizate și fotografii care să ilustreze această acțiune în care te poți implica chiar tu!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: , , ,
Articolul are 1.725 vizualizări
Publicat pe 7 decembrie 2012 de Ioana Radu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Dăruieşti şi câştigi!