Victorie după victorie! CSM Târgovişte se impune în faţa echipei Arras Pays (Franţa) cu scorul de 72-64!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Victorie după victorie! CSM Târgovişte se impune în faţa echipei Arras Pays (Franţa) cu scorul de 72-64!

Victorie după victorie! CSM Târgovişte se impune în faţa echipei Arras Pays (Franţa) cu scorul de 72-64!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Deşi intrată abia de anul acesta în Euroligă, echipa târgovişteană este deja la a treia victorie (din cinci meciuri disputate până acum).

În seara aceasta, Sala Sporturilor din Târgovişte a fost din nou martora unui rezultat pozitiv. Deşi scorul a fost deschis de franţuzoaice, fetele noastre au preluat imediat controlul! Iată jucătoarele care au marcat pentru noi:
Gabriela Mărginean – 19
Milka Bjelica, Monique Currie – 17
J. Robbins, K. Tikhonenko, M. Miljkovic – 6
Ancuţa Stoenescu – 1

În ceea ce priveşte echipa adversă şi punctele, Arras Pays a avut pe tabela de marcaj jucătoarea cu cele mai multe marcări – Radoslava Bachvarova (22 puncte).

Pe tot parcursul meciului au fost câteva răsturnări de situaţie, astfel că publicul s-a simţit, la început, ca la meciul disputat cu Italia (Familla Schio), în urmă cu doar câteva săptămâni. Dar fluierul final a fost de data aceasta în favoarea echipei târgoviştene. Diferenţa de puncte ar fi fost poate chiar mai mare de atât dacă Jillian Robbins nu s-ar fi accidentat cu puţin timp înainte de finalul celui de-al doilea sfert.

Confruntarea din seara aceasta i-a adus pentru prima oară la un meci din cadrul Euroligii pe membrii Consiliului Local Municipal Târgovişte. Noroc cu biletele gratuite pe care le-au primit din partea jucătoarelor cu o zi înainte de meci…
Mai sunt alte 3 meciuri pe care le vom disputa pe teren propriu. Domnilor, târgoviştenii speră să vă luaţi bilete şi să veniţi la măcar încă un meci, să fiţi alături de echipa care aduce municipiului victorie după victorie, mărind astfel popularitatea Târgoviştei peste hotare. Alţi politicieni de Dâmboviţa şi-au achiziţionat deja bilete (n.r.: Gabriel Plăiaşu a venit împreună cu fiica sa).

Felicitări CSM Târgovişte!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Victorie după victorie! CSM Târgovişte se impune în faţa echipei Arras Pays (Franţa) cu scorul de 72-64!