O ŞANSĂ PENTRU VIAŢĂ – DONEAZĂ SÂNGE!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> O ŞANSĂ PENTRU VIAŢĂ – DONEAZĂ SÂNGE!

O ŞANSĂ PENTRU VIAŢĂ – DONEAZĂ SÂNGE!

Data: 3 mai 2012

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Mâine, 3 mai a.c., între orele 08.00-12.00, 33 de jandarmi dâmboviţeni vor dona sânge la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa din mun. Târgovişte, B-dul IC Brătianu, nr.4 (Spitalul Dealu Mare), fiind sprijiniţi de personal medical specializat.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Programului naţional de donare de sânge  – „O ŞANSĂ PENTRU VIAŢĂ” iniţiat de către Asociaţia React,  organizaţie neguvernamentală cu care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a încheiat un protocol de colaborare al cărui scop primordial constă în desfăşurarea în parteneriat a unor activităţi de informare, educare şi instruire a tinerilor şi adulţilor în vederea promovării donării de sânge şi a îmbunătăţirii stocului sangvin local.

Conştienţi de importanţa pe care o  are o astfel de iniţiativă, jandarmii doresc să-şi aducă aportul la completarea rezervei de sânge, prin acest gest încercând împreună cu Asociaţia React să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze că o picătură de sânge poate salva viaţa unu om aflat în suferinţă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
O ŞANSĂ PENTRU VIAŢĂ – DONEAZĂ SÂNGE!