Cei 5 autori ai agresiunii de la Gaesti au fost prinsi de politisti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Cei 5 autori ai agresiunii de la Gaesti au fost prinsi de politisti

Cei 5 autori ai agresiunii de la Gaesti au fost prinsi de politisti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În urma activităților desfășurate de polțiștii dâmbovițeni, autorii unui scandal produs în ziua de 15 iunie a.c la o piscină din orașul Găești, au fost identificați și prezentați parchetului, și ulterior instanței de judecată, care a dispus măsuri procedurale.

Astfel, în baza probatoriului administrat, 3 învinuiți au primit măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 25 de zile, iar ceilalți doi, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Vă reamintim că, în ziua de 15 iunie 2010, în jurul orei 17:00, poliţiştii dâmboviţeni au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, că, la o piscină din oraşul Găeşti, s-a produs un scandal, în urma căruia, D. Ionuţ, D. Petrini şi D. Sorin au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti, autorii au fost identificaţi ca fiind A. Dănuţ, de 35 de ani, A. Simion, de 33 de ani, G. Robert, de 20 de ani, D. C., de 17 ani şi R. Mihăiţă, de 20 de ani, toţi domiciliaţi în oraşul Găeşti, cercetările continuând în vederea prinderii acestora.

În data de 17 iunie 2010, Judecătoria Găeşti a emis, în lipsă, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de A. Dănuţ pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru portul fără drept de arme albe în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi faţă de A. Simion pentru lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru portul fără drept de arme albe în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Totodată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti a confirmat începerea urmăririi penale faţă de G. Robert, D. C. şi R. Mihăiţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În ziua de 22 iunie 2010, în urma acţiunilor poliţieneşti şi a activităţilor de cercetare penală, poliţiştii dâmboviţeni au prins pe D. C. şi pe R. Mihăiţă, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar în ziua de 23 iunie 2010, au fost  prezentaţi parchetului și ulterior instanței de judecată care a emis pe numele învinuiților mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 19, respectiv 29 de zile.

De asemenea, în ziua de 13 iulie 2010, învinuiții A. Dănuț și A. Simion, care inițial se sustrăgeau cercetărilor cât și executării mandatelor de arestare, au fost prezentați instanței de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Cei 5 autori ai agresiunii de la Gaesti au fost prinsi de politisti