Boriga despre C.S. Municipal Târgovişte – ICIM Univ. Goldis Arad – era finala


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Boriga despre C.S. Municipal Târgovişte – ICIM Univ. Goldis Arad – era finala

Boriga despre C.S. Municipal Târgovişte – ICIM Univ. Goldis Arad – era finala


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Târgoviştei şi în acelaşi timp preşedintele de onoare al grupării din Cetatea Chindiei, Gabriel Boriga, se aşteaptă la un meci foarte greu în semifinala Cupei României, când CSM va înfrunta marea rivală, ICIM Universitatea Goldiş.

Chiar dacă formaţia din Târgovişte dispune în acest an de un buget consistent şi este neînvinsă după prima parte a campionatului, Boriga vrea să mute presiunea pe umerii echipei arădene.

„Cu siguranţă că găzduirea unui turneu final ar putea însemna un mare avantaj. Probabil aşa a crezut Satu Mare în sezonul trecut, când au avut parte de o surpriză uriaşă. ICIM Arad, campioana en-titre, este o echipă foarte valoroasă, care şi în acest an porneşte ca şi favorită la câştigarea celor două trofee. Semifinala va fi un meci foarte disputat, în care va câştiga echipa cea mai motivată. Repet, Aradul porneşte cu prima şansă”, a declarat Boriga pentru site-ul oficial al celor de la CSM, baskettgv.ro.

Întrebat în interviul acordat pe ce rezultat mizează la derby-ul de sâmbătă, primarul Târgoviştei nu exclude nici chiar un rezultat de egalitate după timpul regulamentar, dar apoi devine mai optimist şi merge pe mâna echipei favorite. „Este, dacă îmi permiteţi comparaţia, un meci de 1×2! Şi nu exagerez cu nimic. Chiar şi un posibil rezultat de egalitate după primele 40 de minute este de luat în calcul. Cu toate acestea sunt sigur că va fi un meci aprig, al cărui loc trebuia să fie în finală şi nu în semifinale. Important este ca fetele noastre să joace cu aceeaşi determinare pe care au abordat-o de-a lungul turului, iar eu sunt sigur că vor învinge şi vor şi convinge în acelaşi timp.”

Semifinala Cupei României, dintre CSM Târgovişte şi ICIM Universitatea Goldiş Arad, este programată sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport. De la ora 18:00, se dispută cealaltă semifinală a competiţiei, care le va opune pe bucureştenele Rapid şi Sportul. Finala va avea loc duminică de la ora 20:00, tot în direct pe Digi Sport. Turneul final al Cupei României se dispută la Târgovişte.

Sursa

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Boriga despre C.S. Municipal Târgovişte – ICIM Univ. Goldis Arad – era finala