Amenzi de 43000 lei în doar o noapte pentru şoferii dâmboviţeni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Amenzi de 43000 lei în doar o noapte pentru şoferii dâmboviţeni

Amenzi de 43000 lei în doar o noapte pentru şoferii dâmboviţeni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe raza judeţului,  în vederea  prevenirii faptelor antisociale şi creşterii gradului  de siguranţă în rândul cetăţenilor.

În noaptea de 05/06 noiembrie 2011, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.
Sub coordonarea Inspectoratului  Judeţean de Poliţie,  au fost  organizate acţiuni preventive, cu efective mărite, la Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Pucioasa .

Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru diminuarea fenomenului infracţional, aproximativ 140 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Poliţiei Locale Târgovişte, au acţionat în sistem integrat, asigurând vizibilitatea elementului poliţienesc în stradă.
Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au verificat 300 de autovehicule şi au legitimat peste 600 de persoane. Totodată, au fost aplicate 137 de  sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi la regimul circulaţiei rutiere, valoarea amenzilor însumând  43 000 lei.
Ca urmare a abaterilor comise în trafic, un număr de 3 conducători auto au rămas fără permise de conducere, iar altor 4 le-au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Amenzi de 43000 lei în doar o noapte pentru şoferii dâmboviţeni